Wednesday, March 4, 2009

APELAH NASIB AKU DENGAN NO 3


Hahaha..aku mmg rasa yang no 3 nie banyak sangat dalam hidup aku..tarikh lahir aku 13.03.. tarikh istimewa bagi aku..03.10...tak pelah,,maybe kebetulan jelah..masa aku start jadi student aku dapat no matrik F031..hahaha....n bila first time aku duduk kat hostel aku dapat aras 3 bilik 3.5..hahaha..ok tak..tapi aku pun lama-lama dah biasa dengan no 3 nie..tapi semua nie citer sampingan je..yang aku nak citer nie sebenarnya.. haritu adalah kena buat undian untuk buat oral B.I kena cabut no ar (ceh..dah macam maen kutu pulak kan) aku pon saje amik lambat2 konon aku nak dapat no yang ujung2 ar..hahah..tapi aku tengok lame sangat budak2 nie amik no aku pun amik ar satu nombor..lagi pon time tue dah petang. aku pon dah letih nak balik dah rindu kat katil aku...aku pon bedebar2 nak buka kertas yang mengandungi nombor giliran aku untuk buat oral khamis nie...sekali aku bukak aku terus menjerit..hadoi malang nye nasib aku...kelas aku ada 33 orang dan aku jadi orang yang ke 3! TIDDDDAKKK!!!! aku tak leh nak terima jap..aku tak prepare ape2. tinggal lagi 2 hari lagi dah nak khamis..mampus aku nak cari bahan...tapi nak tak nak aku kena gak buat kan...sape nak tukar dengan aku..jadi orang ke3 pulak tue..tak de sape ar yang nak layan..hahahah...tu lah cerita aku dengan 3..k lah aku nak prepare untuk buat oral...esok tue..aku try ar cakap bi rojak punye..hahahhaha...asal aku wat kan....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...