Thursday, March 5, 2009

SEMINAR WADAH KECEMERLANGAN KESETIAUSAHAAN



Wah..rasanye tak terlewat untuk aku ceritakan pasal pengalaman aku masa berlakunya majlis yang kitaorang dsk 4 usahakan bersama-sama...tadi baru je dapat gambar-gambar dari junior untuk gambar masa game LDK haritu..wah macam hapi giler time tue..tak sangka sungguh..hahah...memang rasa hapi sangat-sangat pon sebenarnya..habis semua tekanan dah dilemparkan masa tue...pada mulanye ada tercetus siket pertengkaran tapi semua nye hilang saat terjadinya hari tue..sebab masa tue bagi kitaorang yang penting ape yang kitaorang usahakan selama ini berjaya dengan cemerlang..
sebenarnya nak ucapkan thanks pada kawan-kawan yang banyak bertolak ansur dan budak-budak junior yang berusaha mencerikan hari tersebut..terutama dsk 2 dan dsk 1..we really have fun..go..go DSK

1 comment:

  1. ai zared..kenai aku x?he3..
    aku pown dak dsk4 jgk..
    hmm..sesaje je t'buka blog ko nie..
    kalau sonang2, lawatlah blog aku jgk..
    akutiewa.blogspot.com
    leh la kite b'kongsi n b'tukar2 pendapat..kan..?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...