Thursday, April 23, 2009

BUSY NYE APRIL NIE...





serius wey..bz giler aku bulan nie..macam2 yang aku kena buat..emm...nak start dari mane tah..ha..k lah..ari tue seminar...seminar lagi...emm..boleh ar tapi tekuar tajuk sikit..macam dah lari je dari tajuk asal...tapi tak pelah..bila dtg kelas ari kamis tue..aku rasa simpati sikit ar kat classmate aku..mak dia meninggalkan dunia nie..n dia tak datang pon kelas...


nie citer yang lain pulak..ke esokan hari nye aku lak yang tak datang..ewah..tak aku nak g wat medical check up..untuk nak ke Manila tue..emm..best sangat dapat balik rumah..ingatkan dirumah dapat lah aku bersantai tapi rupe2 nye kena kemas rumah..hhaha..malam tue jugak rumah aku kosong..hehehe..nasib kerusi kerajaan ada..katil kerajaan ada..tidak..duduk n tido atas lantai ar aku nie...

ke esokan hari nye aku gi Lumut untuk mmbuat pemeriksaan (ceh skema ayat aku)... wah..aku cuak giler..time nak amik darah aku untuk cek sama ada aku ada hiv or penyakit2 yang lain.. yang lawak tue abg askar tue cuak jugak ar nak amik darah aku nie..aku dah pandang tempat lain dah..aku tgh tunggu, tgh pikir bila lah jarum tue nak sampai kat tangan aku n cocok aku.. tetiba abg tue ckp kat aku..jangan jerit k..wah lagi aku takot dgr..dah masuk jarum dah kat tangan aku tapi darah tak nak kuar..sebab aku terlalu takot so darah tak mengalir.... dia suruh aku kuar n relex dulu..di amik adik aku lak..ceh adik aku pon same..hahaha..kali ke 2 yang amik darah permpuan...ganas..sakit tangan aku n lebam lah tangan ku ini..(2-3 hari gak sakit..).. pas tue g wat x-ray lak..malu betol dh lah tukang wat x-ray tue lelaki..muda lak tue..segan giler..tapi bro sorang tu mmg kena gelak je dgn aku..mane tak nye..bila dia bagi arahan untuk bukak baju semua n pakai baju khas x-ray aku tergelak ar..muka dia mcm nak wat2 selamba je suruk bukak _ _ _ ...hahahha...aku segan habis..tapi ok diorg friendly..tapi kalo dah askar tue askar gak ar..bg arahan nak x-ray pon mcm nak kawat..hehhe..

satu lagi pengalaman..mase nak balik ke hospital lumut lepas ayah aku sembahyang kat masjid, driver ayah aku terlanggar penunggang motosikal..trduduk dia kat jln raya..mmg cuak abis aku..org moto tue salah kan driver ayah aku..padahal sebenar2 nye dia yang salah...tapi abg pop(driver ayah aku) nie baik org nye.dia senyap je dia malas banyak ckp..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...