Monday, April 13, 2009

MACAM-MACAM















hemmm...skrg nie mmg musim ujan kat perlis nie..pastu aku nye poli pon naek air(banjir)..huhu.. aku nie lak demam tak elok2 lagi..ye ar asik terkena hujan je.. skrg nie banyak sangat asignment n exam so aku kena jaga jugak ar kesihatan aku(antibody aku lemah...) wlaupon demam aku still lagi tak layan sgt dmam tue..tak larat cam ne pon g jgk class..tak nak ar ada ponteng2 kan..tak syok lah kann...

haritu aku ada seminar la..cara penyediaan minit mesyuarat, jadual perjalanan dan buat surat..eh silap bukan seminar tapi bengkel..konon2 persediaan sebelum kitaorg keluar n jadi setiausaha/PA..tapi kan aku terus terang ckp ar..tak capai pon ape matlamat sebenar bengkel penulisan tue..mcm merapu je..tak ajar pon nak buat surat..tak ajar pon nak buat minit..aku muka mmg tak leh cover ar..terserlah kebingungan aku....teringat lak lagu Adam (aku bingung..bingung, sakit kepala ku nak tanggung)..hehehe...

kitaorg punye modul generik dah sampai kemuncaknye..kitaorg akan wat projek lawatan ke perkampungan untuk kaji sosio budaya sesebuah masyarakat..mmber2 aku nie.awal2 lah menakotkan aku..yang akn tinggal kat kampung yang bnyak kekurangan dari segi kemudahan n macam2 ar...tapi aku tak kisah..ape salah nye aku cuba merasa ape yang org lain rasa..takkan aku nak idop dalam keadaan senang je..tak nak merasa susah..(ceh ckp pandai)

ha..minggu dpan aku dah nak balik rumah..sebelum family aku pindah melaka balik baik aku mengambil kesempatan yang ada untuk selalu balik kat rumah..selagi diorg dduk kat sungai petani, kedah nie..nanti dah jauh susah pulak..hahahah....k lah nie jelah yang aku leh citer setakat nie..daaa...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...