Saturday, May 30, 2009

AKHIRNYE SELESAI....








setelah banyak cubaan dan dugaan yang aku tempui..che..wah..hahahah..akhirnye habis jugak final exam aku...mmg memenatkan..dengan demam n macam2 hal lagi..tapi bersyukur sgt sbb ape yang aku baca semuanye keluar..n hope sgt result kali nie baik dari yang sebelum2 nye...amin...

skrg nie just nak habis kan paper terakhir yang aku tersangkut tue..Note Taking..menurut budak2 yang dah amik paper tue, diorg kata susah giler..takut fail and mcm2 lagi. harap time kitaorg tak lah jadi mcm tue..hahahah

Isnin nie SPA dtg untuk interview kerja..first time nak interview tak tau lah mcm mane situasi nye nanti...harap aku akan jd tenang n tak gelabah..hahahha....wah skema sungguh aku hari nie..maybe sbb akal aku dah tak bape nak baikk..hahahaaha....

hari isnin tue jugak aku nak kena berangkut pindah block. org berangkut balik umah aku berangkut pindah block..cis..nak wat cam ne..nasib..hahhaahahaah

6hb jun nie my mom balik...aku pon nak balik jugak..aku turun melaka dulu pastu akak aku dtg melaka amik adik aku..aku pon follow ar ikot gi KL sekali...sbb mak aku tak balik Melaka. sbb dia ada hal nak uruskan kat KL..tak pelah..dapat gak ar jumpe mama..rindu sgt...dah lame tak jumpe..nak tipon pon jarang2..sbb takot bil melambung...ok lah..adios..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...