Wednesday, June 17, 2009

RESULT DAH KUAR!!

perghh..result dah kuar..semalam aku dah cakap awal2 kalo aku tak dapat KJ tahun nie gerenti aku upsad..(aku keje keras tahun nie beb...) pagi tadi aku suruh mmember kau si wani msg ai chyi check kan kau punye result..aku dapat KJ tahun nie..gembira hati aku...alhamdulillah...


dah 4 sem aku kat sini..tak penah dapat Anugerah Ketua Jabatan..tapi mmg cukup2 ar PNM : 3.50
sem 3 (L.I) pon aku dapat CEMERLANG...
(makumat sem satu n dua dikaburi kerana tak dapat KJ....Kuang..kuang..kuang..)
Tapi yang sedih aku tak dapat nak bagi tau mama n ayah berita gembira nie..sbb aku tak bagi tau diorg aku amik shortsem...huhu...k lah da....

4 comments:

  1. weiii!
    congratezzzz kat hanggg
    tahniah tahniah
    hehehe

    ReplyDelete
  2. weh thanks weh...huhu..tapi kalo note taking kantoi aku habis ar aku punye kj tue..

    ReplyDelete
  3. lupe nk ucap tahniah sbb dpt kj sem 4 nih..ada pningkatan..CONGRATULATIONS!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...