Tuesday, January 5, 2010

Aku Bengang!

Aku tak kisah lah sape pon nak baca blog aku..baca sudah lah..tp jgn lah smpai kan hal2 yg aku tulis nie kat family aku..ape motif??? dah tau benda tu sensitif..seronok ke tgk org yang aku sayang akan masam2 muke dgn aku..ape bahagia sgt ke susah kan org lain???? jgn wat aku ilang rasa hormat!!!!! aku giler bengang skrg nie! post tu aku tulis masa aku rsa resah sangat..so blog tmpat aku luah kan rasa hati aku..tp kalo blog aku sendiri pon dah jadi tmpat yg tak selamat utk aku! susah lah cm nie _watch out ur mouth!_

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...