Wednesday, March 31, 2010

All My Love

Bila aku dduk lelama kat umah nie mula lah tekenang-kenang kenangan manis masa abiskan masa dgn kwn2 aku... Aku nak mulakan citer..korg yg baca..jgn berhenti membaca.. Aku pas abis belajar kat PTSS jer teros balik kepangkuan mama n ayah yg ada kat Manila, Php.. so masa kat sana aku rindu sgt2 kat mmber2 aku n dah plan awal2 dah nak hangout dgn diorg smua.. smpai je aku di Malaysia org pertama yg aku msg adalah Mr.Love aku.. n than dia call aku.. so kemudian2 aku msg kwn2 yg lain..sepanjang perjalanan balik ke Melaka aku msg dgn kwn2 aku.. n Syera call aku smua..sbb rindu kan..dah lama dah kitorg tak jumpe..
Aktiviti pertama yg kitorg jalankan.. hahahaha.. kuar gi Bandar Melaka n jalan2 kat DP n MP.. tp tak ramai yg dapat join just aku, rafiq, pika n syera.. kitorg pon melalak je kat MP sbb hujan.. hahaha..Zuziana tak smpat nak join kitorg gi jalan2 kat Melake..so dia pon dtg umah n
amik aku.. haha.. n jalan2 kat Masjid Tanah jer.. tp syok jugak.. hahaha.. sblum mghrib kitorg pon balik.. pstu aku ajak ar dia lepak umah aku.. hihihi.. n cm biasa menggila kat luar amik pic sbb kitorg dua mmg suke sgt lah bergambar..hahaha
Spnjg kat melake aku asik lah berjalan2 je kan.. plan nak makan2 dgn syera pika n zuzy kat pantai..tp tetiba si pika tu tak jadi lak nak join.. sodeh! tp tak pe..zuzy n syera ada hihi.. yg best makan kat kedai abg syera n syera belanje..kitorg dua sedap mam jer..hahahaha.. pastu gi lepak kat pantai.. hihi.syok!!! sgt2.. im so happy sbb kwn dr sekolah tp tak petalian tu terputus... walaupon masing2 sibuk.. :(

Next xtvt aku dgn zuzy n rafiq plan nak gi umah Fara kwn kitorg.. akak dia kwin..so kitorg pon dtglah utk memeriahkan majlis.. hihi.. n sempat kitorg nie gi lak majlis persandingan abg
si Longkang aka e.g.. nnti kalo tak gi cm tak dap lak.. tp pas abis majlis tu rafiq bawak aku gi tgk pantai..hahahaha ape name pantai aku pon dah lupe lah..sbb aku ni tau jelah suke dduk umah..so tak tau lah tmpat2 nie.. huhu.. best sgt2.. tak syok sbb yg lain2 tak dapat join kitorg.. huhu...
Last xtvt aku kat Melaka lepak kat pantai yg aku tak percya Pika n arin join sekali..diorg tu pnye lah payah nak join kitorg..hahaha.. kali nie seronok sbb ramai berkumpul bersama2.. hahaha.. amat lah seronok asik ketawa je..lagi2 budak arin tu adakan.. adoi..dari sekolah lah..masing2 tak berubah langsung.. arin tu dah lama giler aku tak jumpe..mula2 cm kekok sikit..tp lelama aku rasa biasa..n terkenang2 zaman sekolah.. hahahaha :)Bila Mama.. Ayah n adik smua dah gi balik Manila aku amat lah bosan..suraya gi keje.. aku tinggal lah sorg2 kat umah..ckp dgn dinding..hahahaha.. tp tetiba si Zuzy ajak aku hangout dgn dia n Aj.. Wow! Aj..dah lama giler tak jumpe.. hahaha..aku pon setuju je..n kitorg kuar ari Sabtu.. dah kebetulan keluar kat Sunway Pyramid aku pon ajak lah budak sorg nie join sekali..hihihi.. nie pon best jugak.. ape jelah yg aku wat kalo ada kwn2 aku nie..mesti aku rasa bahagia sgt.. hermm..
but now aku dah kebosanan balik..yelah diorg pon dah start belajar balik..n asik je ada exam..so tak leh lah nak kuar2 nie.. tak pe..aku sabar je..tunggu diorg free.. leh ar jalan2 lagi.. tak sabar rasanye..

Aku amat lah rindu kan kwn2 smua.. si gagap..!! tunggek!! teddy!! mat burn!! Ketot!! yendul!! hahahaha...jgn marah ek..saje2 je kan gelar2 kan org..yg penting aku syg kan korg smua..sbb korg menerima setiap baik n buruk aku..yg penting org selalu ckp susah sgt nk jumpe kwn yg sejati n boleh dipercyai..tp aku tak de masalah tu..sbb korg smua kwn aku yg sejati n aku tau korg smua pon syg kat aku mcm aku syg kan korg semua.. i love u all!!! muaaaah!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...