Friday, April 2, 2010

Kesukaran Tido! argghh!!!

Entah ar sejak2 nie payah tol nak tido.. adoi.. kul 3 pon lom tentu tido lagi.. sakit lak ati.. pstu bangun paling lewat pon kol 11.. hermm. nk tido petang takot.. muke nie dah tak yah ckp ar kesembapannye! penat cm ne pon susah sgt nak tido ape nak jadi dgn aku skrg nie pon tak tau lah.. kekadang smpai dah lembik ek.. tp mata tetap gak tak moh tido..

smlm si Pie-qa.. atau lagi simple aku panggil dia gap.. herm.. dia mmg layan aku lah smlm... sbb aku nak tuka layout blog nie.. tp nak dia yg pilih.. hahaha.. smpai dekat kol 3pagi dia layan aku buat benda nie smua.. tq my fren!! love u lah.. hahaha.. tp tak siap lagi..blog nie..sbb aku yg loghat nie kan.. ada je tu tak kena ni tak kena.. tp Gap mmg sabar lah dgn kerenah aku nie.. hihihi

smlm pas ckp dgn Mr.Love aku.. aku try lah nak tido.. kol 4 lebih baru leh tido..tu pon tido2 ayam je.. tetiba bunyi msg yg mmg mengejutkan aku tido.. aku mmg kalo tido nyenyak cm ne pon..bunyi anset mmg telinga aku nie peka giler..hahahaha... =))
cik suraya atau akak aku nie ha.. antar msg kat aku.. semata2 nak tnye ape nama blog dia.. adoi hai..sengal lah sgt.. tp nasib baik gak.. sbb smlm aku jnji dgn love aku yg aku nak tolong kejut kan dia kol 10 hihi.. aku pon teros kol.. n dia angkat dgn smngat nye.. aik? tak tido ke syg aku nie?? rupenye mmg tak tido n otw nk balik umah.. cian kat dia.. sbb ape dia tak tido tu.. tak leh lah aku sebut..sbb dia suruh aku diam. hahahaha.. adoi..cm tu pon boleh ker??? gelak jelah.. hahahahaha.. :))

pstu konon2 nye aku nak smbung tido..tp tak dapat.. arghh... mmg sengal2 giler ar badan nie.. rasa nak nagis pon ada.. nk tido ke tak nak?? nak tido ke tanak?? tu je aku pk skrg nie.. huh! penat tak yah ckp ar.. :'(

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...