Wednesday, May 26, 2010

terlalu sensitif...

Entah kenapa lah dgn aku skrg nie.. terlalu sensitif.. ada je yg aku nk sedih kan.. mybe sbb aku tak sihat..sejak berberapa hari nie.. tp nak wat cm ne.. aku dah start keje.. mybe keadaan tmpat kerja yg ber'air cond' penyebab nyer.. ambil masa utk aku sesuai kan diri dlm keadaan sjuk nie.. :) pstu mata aku asik sakit jer.. hermm. mybe sbb pakai lens terlebih masa..atau asik mengadap komputer yg menyakitkan mata aku.. tp aku tahan jer... sbb aku baru keje kan.. mybe tak biasa lagi.. :(

smlm.. aku dah kumpul2 smua rasa sedih aku.. aku teros tetiba tak de mood.. nk snyum pun amat lah susah.. tp kat office aku ketawa tak hingat punye.. hahaha.... aku pn call mr.love aku.. just nak dgr suara dia..mana tau dia mampu menyejukkan ati aku yg berkecamuk nie... tp lain lak jadi nye..aku jadi benci.. rasa marah..tp dia tak wat slah pon dgn aku.. aku cuba memendekkan perbualan aku dgn dia..sbb takut tercetus pergaduhan dgn tak semena2 nyer.. :( tp aku smpat msg bg tau dia. ape yg aku rasa masa tu.. dia sedih.. sbb tak wat salah kat aku.. kenapa lak aku nak benci2 dgr suara dia...

lepas aku mandi..makan.. aku rasa baik aku masuk tido.. memandang kan.. kondisi kesihatan aku yg tak berapa baik.. lepas aku meneguk sebotol air cap badak.. aku pon cari anset aku.. n teros kol mr.love..sbb rasanye aku dah lukekan hati dia td.. tp dia tak angkat.. aku kol lagi.. aku call digi pon tak angkat gak.. pastu baru lah dia angkat bila aku call maxis sekali lagi.. bila aku tnye dia wat per? n kenapa tak angkat..? "tak wat per... sbb u dah bnci nk dgr suara I" hahaha.. terkena aku sbijik.. pstu aku pon citer kat dia..aku sedih sgt.. n mcm2 aku share dgn dia.. n aku menagis.. mmg mr.love aku rasa tak senang hati lah bila dgr aku menagis.. sbb aku jarang nak mnagis2 nie.. ketawa je memanjang.. mybe aku bnyk pendam dlm hati aku nie.... so bila dgr suara mr.love pujuk aku.. lagi kuat aku nagis.. lagi susah nak brhenti sedu aku nie.. :'(

tp pastu aku okey..sbb aku dah luah smua... dia pon ada keje kol 9 kang.. nk gi wat latihan.. aku pon tido lah.. kol 1 lebih dia call aku..kitorg borak2 smpai kol 2 lebih.. pstu baru aku tido..lepas dia baca ayat kursi kat aku.. tp tu pon cm berat je nak lepaskan dia.. rindu sgt kat dia..sbb lama tak jumpe.. hahaha..lama ker?? lebih ar dr 2 minggu rasanye.. nk dekat sbulan jugak ar..

Tuesday, May 25, 2010

Im not happy

Aku tak rasa happy.. puas aku cari2 mana agaknye hilangnye rasa bahagia.. mybe sbb family tak de dgn aku.. kawan2 tak berada dismping aku.. dan my love tak sentiasa di sisi aku.. jd aku rasa amat tak bahagia.. :(

Thursday, May 6, 2010

Benci

Skrg nie perasaan benci menyelinap dalam diri aku.. i benci yg teramat sgt kat u!! kalo i tau u ada buat yg sial belakang i!!!! mcm i ckp sblum nie... i blah bodoh cm tu je dari idop u!!! ingat!

Monday, May 3, 2010

Gembira hanya sementara....

Smlm iaitu bersamaan 2hb mei 2010...(cewah! wat formal lak) hari yg the best bagi aku... kenaper?? sbb aku dapat having fun dgn My Mr. Love.. arggghh!!! happy sesangat...tuhan je yg tau.. Kitorg mmg round satu Sunway Pyramid smpai dah bnyk kali jalan tmpat yg same.. sbb tak tau nak wat aper.. nk tgk wayang.. aku rasa nnti tak best lak.. so kitorg jalan jelah.. penat dduk.. hahaha.. seronok jer.. wlaupn kekadang tu aku ada meradang sikit.. sbb tak puas hati dgn pragai dia.. boleh dia tnye aku.. " naper u nie skrg nie asik nak gajuk jer?" ewah2 dia yg wat benda menyakit kan hati aku.. mana aku tak bengang.. pstu dia lak nak gajuk.. bagi sepakan sulung baru dia tau.. tp yg tak tahan nak wat gajuk dgn aku.. sekali aku wat bodoh jer.. tau takot.. hahaha.. aku gah hangin.. dia nak tunjuk hangin dia lak... mmg tak layan ar.. huhuhu...

tp pstu aku cuba buang rasa marah aku tu.. sbb malas lah nk gado dgn dia.. sbb kitorg bukan selalu pon dpt jumpe.. tanak rosakkan suasana... huhu... sofia mmg jadi permerhati jelah.. lagi yg aku menyirap.. smlm dah lah nak upload gmbar punye lah lembab.. boleh dia ckp kat aku mcm2 suruh private kat sape2 tah.. aku hangin teros aku cancle upload.. hilang mood aku.. mmg gado kejap lah kan.. biasa lah aku nie baran.. pantang kena sentuh sikit aku dah nak melenting dah.. tp tak pe lah..dia pon dah faham aku cm ner.. n sabar je dgn aku ni..

tu lah.. smlm gembira lah ya amat sgt... jd moral nyer kegembiraan hanya sementara n aku harap kebahagiaan aku dgn si dia selama2 nyer.. amin2... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...