Tuesday, May 25, 2010

Im not happy

Aku tak rasa happy.. puas aku cari2 mana agaknye hilangnye rasa bahagia.. mybe sbb family tak de dgn aku.. kawan2 tak berada dismping aku.. dan my love tak sentiasa di sisi aku.. jd aku rasa amat tak bahagia.. :(

7 comments:

  1. i sentiase ade di sisimu anjee....hehehehe..ko ni awat nyahhh~~kitorg ade ape...kite hepi2 je idop ni kakakkk...meh2 blek melake meh..kite ronggeng ramai2 ye lalink....

    ReplyDelete
  2. tp..korg jauh.. tak de dekat dgn aku.. :(

    ReplyDelete
  3. dekat je nyah...kl melaka jaoh mane pon.......

    ReplyDelete
  4. aku nak gi sane tu yg susah... :(

    ReplyDelete
  5. lah..lesen ade kan pondann...bwk la kete....xpon..bas byk...naek la bas...

    ReplyDelete
  6. aku tak berani lagi nak drive lah woiii... hahaha..nk gi naik bus pon kena org antar gi kat stesen bus.. :(

    ReplyDelete
  7. ish ko ni..umo da 21..klu kawen ank da 3 da......tu pon xreti lagi...blajau la wei..ssh camni tau ko nk grak mane2...haisshhhh pompuan ni tau....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...