Sunday, June 13, 2010

Remembering




Nape aku pilih tajuk REMEMBERING TU?? hahaha.. ye ar aku nak tulis bahasa ibunda aku.. tp cm pelik pulak MEMPERINGATI.. hahaha..cm ada org mati jer.. so aku hentam saje tittle seperti yg tertera di atas... today 13 June 2010.. n aku tetiba teringat smlm 12 June 2010.. kenape dgn 12 June tu??Ulang tahun perkahwinan mama n ayah?? oh tidak! pertama kali nye aku jumpe cinta pertama?? tak! tak! tak! tp 12 June 2004 (6 tahun berlalu).. pertama kali nye aku menonton artis yg paling aku fanatik ar kat Malaysia nie.. perfome kat konsert Akademi Fantasia Musim Ke-2 dengan lagu Jangan Lafazkan-KRU.. tp sbnarnye aku dah tetap kan Dia lah Pelajar yg aku akan sokong time Tirai AF lagi.. hahaha. biasa ar..aku tgk dia cute kan.. weee~ so aku ske ar.. n tgk dia pon cm malu2.. lagi ar aku suke.. hahaha...
Artis yg aku maksud kan tu.. kawan2 rapat aku, sedara mara aku, family aku.. hahahaha.. pasti nye tau dah sape nie.. hahaha.. tp aku sebut jugak lah kat sini.. utk org2 yg tak pernah tau kan.. Artis itu semestinya ADAM! yeah!!! hahaha.. kalo aku ckp aku giler minat kat Adam nie.. ramai pulak yg kutuk2 Adam.. tak suke ar poyo ar itu ar ini ar.. n pelik dgn aku.. Nape lah ko leh minat Adam??( nie ar soalan yg aku selalu dpt).. Arghh!! lantak ar.. berapa bakol diorg kutuk adam pon aku tetap Minat jugak.. n cm ne pon aku akan pertahan kan Adam.. Cm lah Adam tu kenal aku kan.. sbb sanggup bertekak dgn budak2 nie yg bodoh bahalol nie kan.. hahahaha... time tu aku tgh belajar kan... biasa ar.. minat tgh membara..

Lagi satu.. dek terlampau taksub dengan Mohd Aizam nie kan.. aku mmg ada Majalah2 yg smua nye mesti ada Adam.. hahahaha.. aku kumpul dr first Adam muncul dlm Industri Seni nie.. smpai lah skrg.. hahaha... Album jgn ckp lah..ofcoz aku ada.. yang tak de cuma Album kompilasi AF2 jer. tanak ar aku beli.. tak berbaloi... tp VCD Konsert2 Af ada gak yg aku dpt beli.. semua tu jadi koleksi ksyangan aku.. n aku akan tgk bila aku rsa nak rasa perasaan aku time dolu2..
Hermm.. disebabkan minat kat mamat nie...ofcoz aku teringin nak tgk dia depan mata aku kan.. n aku pernah jumpe n bergambar dgn dia sekali jer.. tu pon thn 2007..(lepas 4thn minat baru dpt jumpe depan2) biasa ar aku fanatik tp belakang.. tak suke nak semak2 kan diri gi jumpe2 nie..hahaha.. aku takot nnti aku tak minat..hahahaha..jadi nak elak kan dr benda2 tu jadi.. aku tanak ar terlebih2 sgt... tp kali kedua aku ada gi jugak tgk dia time tu aku kat Perlis.. tgh study kan.. aku gi Jom Heboh..time tu Adam ada kat booth Power Root.. hahaha.. org yg gile2 nie smua duduk dpn stage tu.. aku dduk jauh giler nie.. just nak tgk adam jer..dr jauh pon okey.. tak yah lah nak gi dekat2 ker.. hahaha...dah penah jumpe dekat2 sekali kan..so aku dah capai ape yg aku nak sblum nie..so tak perlu nak semak2 kat situ... :))
Kalo nak dicerita kan kegilaan aku n keFanatikan aku terhadap jejaka Sabah nie.. mmg pnjang berjela ar aku nak tulis.. dah 6thn kot aku sokong dia.. n aku pelik lagi satu hal lah kan.. peminat2 fanatik nie susah sangat lah nak terima artis yg dia minat ada gf kan..hahahaha.. mcm ar dia dapat kwin dgn artis tu..yg pstinye bukan aku.. aku tak penah kesah.. sesape jelah adam nak bercinta.. aku tgk jer.. tak de kena mengena dgn aku pon.. hahahaha... jadi wat pertama kali nye secara terang2an aku tulis secara lisan artis kegemaran aku selama nie.. sbb today special. sempena meraikan 6tahun Adam bergelar artis kat Msia nie..even mcam2 hal yg melanda kehidupan peribadi dia.. tp dia tetap ada.. masih teguh okey!
cumel nye lah wat muke cm nie.. :p

2 comments:

  1. ah ko....xabes2....aku yang semak tgk ko...haissshhh..masalah la ko ni klu da fanatik ni..haiyooo.....

    ReplyDelete
  2. Dengki! Dengki!!! biar lah nie papa adam aku!! ahahahahaha.. Papadam.. leh di makan.. yum.. yum..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...