Thursday, July 22, 2010

LELAKI

Sbnarnye aku tgh busy.. keje aku dr minggu tak abis2 lagi.. adoii.. dah muak dah tgk data2 nie.. tp nak wat cm ne kan.. nie keje.. tp aku curi masa sikit utk tulis blog nie.. sbb aku tgh serabut lah sangat tgk data2 nie..ahahaha

tau tak ape yg aku nak share kali nie.. hermm. aku nak mengumpat. aku nak mengumpat pasal seseorg yg bernama lelaki.. hermm. aku mmg dah kaji dah sifat2 lelaki nie.. walaupon bukan 100% tp aku dah leh baca dah sikap diorg sikit2..

first- Bila tak dpt dia akan berusaha utk dpt kan.. tp bila dah dpt tak reti lak nak hargai.. cotoh nye.. kalo lelaki tu nak kwan or have something special dgn aku.. ee.. bila aku tanak.. bukan main berusaha lagi.. sanggup wat pe jer asal kan aku jatuh hati kat dia..tp bila aku dah jatuh hati kat dia.. dah terima dia.. hermm.. dia wat aku nie cm barang tak berharga jer.. :(

2nd- pergai nie paling aku pantang.. bila aku call.. jawab cm nak tanak jer.. bila aku msg pulak. hermm.. kadang2 balas..kadang2 tak.. kdang2 tu bagi msg smpai 3,4 msg. pstu dpt lah 1 msg yg di balas.. tu pon pendek jer.. boleh??? tp bila aku ignore kan dia.. pandai pulak antar msg setiap masa.. aku tak balas pon bagi jugak msg kan.. rajin pulak!

3rd- bila aku ada dgn dia.. aku kata syg dia.. arr.. mula ar rasa dah tak yah nak jaga ape2.. wat bodoh je kan.. tp bila aku kata nak tinggal kan dia..pndai lak rasa sedih.. tanak lepas kan.. eee.. serabut lah!!!!!!!!!!

aku paling benci bila ada bf tp mcm tak de! bila nak kawan dgn lelaki lain marah lak.. tp dia wat aku cm tunggul jer.. siot tol!gerrrrr~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...