Monday, August 2, 2010

Bingung

Ya ampun!!! bosan giler skrg nie. ahahaha..sblum cuti ari tu aku dah siap kan kerja2 aku.so ari nie tak dpt lagi task baru.. gerrr.. tak tau nak wat per..siot tol.. pstu td ada meeting.. boss aku ckp aku tak yah masuk..tup2 mmber aku yg sorg nie kuar dr bilik meeting ckp..boss kata pas nie tak nak nmpak ada perkataan Facebook pon.. kalo nak tgk fb kena tgok time kol 1 smpai 2.. ahahahahaha.. skrg nie aku tak tau nak wat pe..nk wt keje tak de keje..nk main fb tak berani..wahahahaha... adooiii..rungsing pale aku nie ha.. berdiri salah.duduk salah..nk wat pe tak tau...eee..rasa nak mencarut berbakol2..

Hermm..lagi satu aku nak apply blajar utk disember nie.. aku dah wat keputusan..lantak ar ape pon..aku gi blajr jelah.. kalo keje pn bukan berduit sgt pon.. aku pokai lagi ada.. aku nak ikot keputusan aku.. aku apply jer..kalo tak dpt aku keje je lah.. bukan rugi pape pon.. kalo dpt gi jelah blajar.. ayah leh tnggung aku...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...