Thursday, September 30, 2010

Thanks You All

By Kaz

by Ryuseehan

by kaz

by Fakri


Azam Baru

Yup aku nk wat azam baru.. memandangkan ari tu aku tak de wat azam baru pon.. ape salah ke?? suke hati i lah.. takkan ar nak wat azam baru time tahun baru je..hahahaha..

Yup.. aku dah pk aku nak belajar untuk menjadi lebih dewasa.. cinta-cinta nie aku tolak tepi ar.. aku masih muda.. pnjg lagi perjalanan hidup nie. byk lagi org yg aku nak jumpe. hubungan aku sesama manusia akan sentiasa aku perbaiki.. aku sentiasa nak berbuat baik dgn org.. entah aku mmg mcm tu.. kalo aku dah terkecik kan ati org tu mmg aku tak senang dduk ar.. hahahahaha.. dah2 stop aku nk citer pasal azam ar!!! (bukan si azam kat opis aku nie.dia wat pe? hahaha)

Aku nak jadi org yg tak bergantung kat org lain. lagi2 kakak aku dah nak kawin. tak de nye dia nak sibuk2 jaga aku.. baik dia jaga husband dia..hahahaha.. lagi2 mak ayah aku jauh..huhu sedih.. :(
lepas nie aku nak jaga adik aku lak.. hermm.. ceh..semangat.sekali adik sofia yg jaga aku.ahahaha...

ape lagi ek azam aku.. khikhikhi.. nak smbung study.. huhu.. mood aku lom nak keje.sbb nie bukan benda yg aku minat pon.. ape yg aku minat aku simpan je..hahaha..nnti org tau malu aku... wakakakaka...

dah tak tau ar..tp byk giler azam aku..tak pe2.. nnti aku update..hahahaha

p/s: nnti aku nak update ar pic2 aku jadi model camera buruks.. jgn sia2kan hasil seni org..hahahahaaha

Wednesday, September 29, 2010

Pack for this Raya..

Hehe..jadual mmg sentiasa full lah Hari Raya nie.. cm thn lepas gak.. hari raya pertama seharusnye aku bersama2 Mama dan ayah beraya di Manila, filipin.. pnjg pulak nak dicerita kan ape je aktiviti aku sepanjang aku ada kat sane.. 14hb September aku terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada mama n ayah.. bye mama ayah.. i love u..alwayssss.... 15hb September aku pon selamat menjejakkan kaki kat Malaysia nie..hehe.. balik Putrajaya n rest..

16hb September aku n adik sofia balik melaka.. sbb nak bersama2 semua kawan2 baik aku dr sekolah berraya bersama2. dr bulan puasa lagi aku dah jnji dgn diorg semua.. n alhamdulillah dpt gak aku tunaikan..sbb thn lepas aku masih di Manila n tak dpt nak bersama-sama dgn diorg smua.. 3hari gak aku kat sane.. 19hb September aku balik ke Kuala Lumpur smula.. hermm..sedih kena berpisah dgn diorg...tp aku terpaksa balik gak.. 20hb aku dah kena kerja..

25hb.. aku gi open house yg office buat lak.lepas tu kitorg terus ke Ampang.. rumah nenek kitorg kat sane..tp dia dah tak de... but maklang ada sane..so kitorg balik.. maklang pon elok2 dah beraya setelah berpuasa 6.. so macam2 yg dia msak utk kitorg..hehe.. tp malam tu gak kitorg kena balik Putrajya balik.sbb aku dah janji dgn team camera buruks utk jadi model pertama diorg n gi open house umah ejah

26hb.. fuh. penat sgt.. n mungkin sbb cuaca yg panas aku rasa penat kot.. n kulit pn jadi gelap..huhu.. kol 12 aku balik umah rest jap.. walaupon umah ejah tu kol 2 tp aku kol 2 baru nak gerak.sbb aku penat giler2. mmg kuat kan diri gak lah sbb dah jnji dgn org.. n im happy.sbb dpt bersama2 dgn org tersayang beraya.. :)

Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya

Haloooo... Selamat Hari Raya!! Weee.. Tahun nie cm biasa sya raya kat Manila. Philipin mcm tahun lepas..tp cuma bezanye tahun nie aku tak tunggu org dtg umah raya kat sane.. aku balik sane..naik flight n gi sane.. wow! rasa cm balik kampung.. tak cm tahun lepas ibarat tunggu org pulang ke kampung..hahahahaha..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...