Thursday, September 30, 2010

Azam Baru

Yup aku nk wat azam baru.. memandangkan ari tu aku tak de wat azam baru pon.. ape salah ke?? suke hati i lah.. takkan ar nak wat azam baru time tahun baru je..hahahaha..

Yup.. aku dah pk aku nak belajar untuk menjadi lebih dewasa.. cinta-cinta nie aku tolak tepi ar.. aku masih muda.. pnjg lagi perjalanan hidup nie. byk lagi org yg aku nak jumpe. hubungan aku sesama manusia akan sentiasa aku perbaiki.. aku sentiasa nak berbuat baik dgn org.. entah aku mmg mcm tu.. kalo aku dah terkecik kan ati org tu mmg aku tak senang dduk ar.. hahahahaha.. dah2 stop aku nk citer pasal azam ar!!! (bukan si azam kat opis aku nie.dia wat pe? hahaha)

Aku nak jadi org yg tak bergantung kat org lain. lagi2 kakak aku dah nak kawin. tak de nye dia nak sibuk2 jaga aku.. baik dia jaga husband dia..hahahaha.. lagi2 mak ayah aku jauh..huhu sedih.. :(
lepas nie aku nak jaga adik aku lak.. hermm.. ceh..semangat.sekali adik sofia yg jaga aku.ahahaha...

ape lagi ek azam aku.. khikhikhi.. nak smbung study.. huhu.. mood aku lom nak keje.sbb nie bukan benda yg aku minat pon.. ape yg aku minat aku simpan je..hahaha..nnti org tau malu aku... wakakakaka...

dah tak tau ar..tp byk giler azam aku..tak pe2.. nnti aku update..hahahaha

p/s: nnti aku nak update ar pic2 aku jadi model camera buruks.. jgn sia2kan hasil seni org..hahahahaaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...