Wednesday, September 29, 2010

Pack for this Raya..

Hehe..jadual mmg sentiasa full lah Hari Raya nie.. cm thn lepas gak.. hari raya pertama seharusnye aku bersama2 Mama dan ayah beraya di Manila, filipin.. pnjg pulak nak dicerita kan ape je aktiviti aku sepanjang aku ada kat sane.. 14hb September aku terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada mama n ayah.. bye mama ayah.. i love u..alwayssss.... 15hb September aku pon selamat menjejakkan kaki kat Malaysia nie..hehe.. balik Putrajaya n rest..

16hb September aku n adik sofia balik melaka.. sbb nak bersama2 semua kawan2 baik aku dr sekolah berraya bersama2. dr bulan puasa lagi aku dah jnji dgn diorg semua.. n alhamdulillah dpt gak aku tunaikan..sbb thn lepas aku masih di Manila n tak dpt nak bersama-sama dgn diorg smua.. 3hari gak aku kat sane.. 19hb September aku balik ke Kuala Lumpur smula.. hermm..sedih kena berpisah dgn diorg...tp aku terpaksa balik gak.. 20hb aku dah kena kerja..

25hb.. aku gi open house yg office buat lak.lepas tu kitorg terus ke Ampang.. rumah nenek kitorg kat sane..tp dia dah tak de... but maklang ada sane..so kitorg balik.. maklang pon elok2 dah beraya setelah berpuasa 6.. so macam2 yg dia msak utk kitorg..hehe.. tp malam tu gak kitorg kena balik Putrajya balik.sbb aku dah janji dgn team camera buruks utk jadi model pertama diorg n gi open house umah ejah

26hb.. fuh. penat sgt.. n mungkin sbb cuaca yg panas aku rasa penat kot.. n kulit pn jadi gelap..huhu.. kol 12 aku balik umah rest jap.. walaupon umah ejah tu kol 2 tp aku kol 2 baru nak gerak.sbb aku penat giler2. mmg kuat kan diri gak lah sbb dah jnji dgn org.. n im happy.sbb dpt bersama2 dgn org tersayang beraya.. :)

2 comments:

  1. wow..layout baru..
    hihi..
    SELAMAT HARI RAYA.. =)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ubah selera.. cun tak? hehe..
    p/s: thnks atie bcoz drop ur comment her.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...