Thursday, April 14, 2011

Juara Tempat Ke-3

Nie paling kelakar.. hahaha! ingat tak post redmocha sblum nie yg mendapat tempat ke3 untuk pertandingan menyanyi kat office nie.. sejak dr tu dpt gelaran Juara tempat ke 3.. nape jadi cm tu sbb diorg rasa redmocha patut menang..tp lantak lah sbb bukan saya juri..sbb tu tak menang..kuang kuang kuang..! tp lepas dr tu dpt pemintaan lak untuk menyanyi pada hari keluarga di Gambang.. tp selamat aku tak join hari keluarga tu so tak dpt lah nak nolong... tp diorg tak berputus asa.. ada lagi permintaan untuk membuat persembahan bagi Majlis perpisahan boss besar kat office nie.. dpt gelaran lagi.. Penyanyi RM30! ahahaha!!

Kenape? Kenape? sbb sebagai cara untuk pujuk redmocha menyanyi pada majlis tu PA kepada Boss bayar kan duit makan utk saye.. yg berjumlah RM 30. pada asal nye nak menyanyi lagu Asmara.. Lagu yg Redmocha bawak masa bertanding dulu tp last minit smuanye hancur.. mane tak nye.. band takpandai main lagu tu..huh..cm nak naik angin je.. last2 terpaksa nyanyi lagu Terlalu Istimewa by Adibah Nor.. Sgt tak gemar nyanyi lagu tu..tp terpaksa jugak..i dont have choice.. Last minit hafal the melody n last minit jugak hafal lirik.. on that day!!! sgt stress! but alhamdulillah.. smuanye dah selesai n dpt byk pujian..auuwww.. maloooo

Baru2 nie dgr kena lagi menyanyi utk perpisahan Datuk jugak.. hermm.. asik je permintaan.. hulur2 laaa..ahahaha!!! dua lagu lak tu..haissh.. tp nie dgr dr mulut my sister..tp tak de lak diorg call aku sendiri.. :D


I try to share the video.. :D

1 comment:

  1. haha..msti sdap sore kak zared ni kn..hahahaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...