Thursday, April 14, 2011

My Fren

I miss My Nabila Atiqah! dia kawan yg aku kenal masa kat PTSS.. dia nie agak brutal sikit.. melalui jalan la..ahahaha n sgt2 kelakar.. sbb kitorg satu course so kitorg rapat la.. tah cm ne aku leh kwan dgn dia.. padahal masa dlm dewan.. time pendaftaran rasanye..kat dewan kuliah.. aku punye lah kutuk dia nie.. hahaha! tak silap aku kutuk kat Kiky n Dila.. sbb dia cm makcik2 pakai tudung... ahahaha! dah lah tu kecik je pulak! masa tu dia dgn Ira.. hahaha pstu kecoh2 kat belakang kan.. cari tempat.. aku cm.. "ek minah nie kecoh tol lah"

Bila aku start kawan dgn dia aku pon tak sedar.. tu mungkin nabila yg tau.. aku rasa mungkin masa... yes!!! aku ingat Poly brigade. Sama2 berjalan mendaki berenang kat dlm Gua Kelam tu.. moment terindah bagi aku masa tu.. Semakin hari semakin rapat n we both share everything.. aku mmg tak leh berenggang dgn dia.. event bilik aku aras 3 n dia arasa 2.. hahaha mcm2 yg bermain kat otak aku skrg nie.. masa aku dgn dia berlari dr kantoi dgn ira..nak masuk bilik anis tp pintu tu kunci n lambat giler nak bukak n at last kantoi gak.. belakon2 konon2 tak de ape2..

satu lagi yg aku sgt ingat..time blackout hahahaha! aku mengusung laptop aku nie.. dekat aras 2.. dah la takot giler.. pstu aku masuk toilet.. terlupe aku kat aras 2 n aku nak kuar toilet tak nmpak ada tembok penghadang kat jalan tu sikit.. so aku jatuh meniarap dgn leptop2 sekali! buahahahahaha!!! siot! sakit giler kot!!!

I miss u nabila!! :D n lama dah tak jumpe....

1 comment:

  1. owh..ni la keje ko yea zared..pecah rahsia..keh3

    p/s : aku, ko kutuk x zared??
    hmm.. wondering..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...