Tuesday, August 16, 2011

Hingga Akhir Waktu & Kasih Alia

HINGGA AKHIR WAKTU

Jam 6.30- 7.30 ptg mmg nie yg aku tunggu.. Citer nie buat aku nak tau apa yg akan jadi di episode2 yg akan datang.. Paling la aku sakit hati citer2 sinetron nie bukan apa.. Kalo watak jahat tu mmg jahat giler.. n watak yg baik tu.. ish cm bodoh giler.. cm tak de akal pon ada.. smpai nak naik darah aku nie tgk walhal mmg aku sedar lah tu dah mmg pengarah dia suruh.. dah mmg jalan citer dia.. Tp entah..emosi.. hahaha
Nie dia 3 pelakon yg bagi aku terbaik la kan... Anggrek bawak watak dia yg best gak..walaupon teraniaya tapi dia tak la bodoh sgt.. baik, diam.. Dia melawan n mempertahan kan diri gak.. mmg aku suker lah tgk kalo dia balas balik perbuatan Nilla.. tp entah.. Bapak dia tu cm bodoh pon ada.. cm terdesak nak selesaikan masalah yg membelengu diri dia pasal kehilangan anak so amik mudah jer.. tgk je Nilla pakai rantai tu dia fikir tu mmg sah2 anak dia.. padahal Isteri dia pon boleh pk.. entah dari mana n bagaimana Nilla menjumpai rantai tu...

Yeee.. Tu dia Nilla.. Mmg aku panas jer bila tgk dia nie.. lagi2 bila dia buat2 ala2 muke cute tp tak jadi cute.. Melompat2 Menari2 kegembiraan biler berjaya memperbodoh kan org.. aduhhhh sakit siot hati nie.. Tp di sudut fikiran yg lain aku rasa dia mmg berjaya bawak watak dia..sbb berjaya buat aku sakit hati je tgk dia..

Tp aku nak sangat tau apa akhirnya cerita nie n mcm mana pembalasan utk Nila n mcm mana Karnia nyer kehidupan kalo dia dah temui mak ayah kandung dia..



KASIH ALIA

Drama Akasia nie start dari jam 7 ptg smpai 8 malam... tp aku smpat tgk dari start jam 7.30 paham2 jelah dah leka tgk Hingga Akhir Waktu.... Nie pon menarik gak... Kisah anak yg hilang.. hermm.. sedih n buat aku terfikir nasib2 anak2 org kat Malaysia yg selalu hilang.. tp nasib Kasih n Qabil baik... tp aku nak tau sangat mcm mana Qabil boleh terlepas dari org yg beli dia utk dpt kan organ....

Jadi apa2 pon pandai2 lah memilih mana yg korg rasa best k... Selamat menonton :)



1 comment:

  1. cte indonesia cte yg sme2 je..sume cte indon cmni..yg ade jahat la,rebut harta la..haha! muke nilla tu mmg cmtu la..haha! muke xbrp jahat..haha!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...