Thursday, November 24, 2011

Skuad Harimau Muda

Percaya tak oleh kerana semangat Nasional buat zared yg tak minat langsung nak tgk bola nie jadi org yg tak sabar menanti Malaysia menentang Indonesia utk final sukan sea isnin lepas.. mmg tak miss langsung dari Malaysia menentang Indonesia n Malaysia menentang Myanmar.. :)

Masa perlawanan final yg lalu buat zared menjerit2 mcm nak terkeluar anak tekak, tertonggeng2 saat bola terlepas dari masuk gol n bersujud bila bola gagal masuk gol hahaha... semangat berkobar2 dlm diri tu dapat di rasa.. jantung laju n sejuk ati tgk Khairul Fahmi ahaks! aahaha

n smlm Malaysia menentang Syria utuk sukan Olimpik tapi kalah 2-0 but tak its okey.. mungkin diorg terlalu penat.. walau mcm mana pon sebagai rakyat malaysia zared bangga kerana malaysia menjaga maruah rakyat malaysia dgn menang 2-1 dgn indonesia sewaktu final sukan sea :D kerana terlalu banyak rakyat malaysia di hina oleh mereka.. bukan nak bersikap kenegaraan tapi sikap yang ditonjolkan oleh rakyat indonesia sgt tak berpatutan.. seperti sikap org yg mundur dlm pemikiran.. plez be profesional.. Walau mcm mana teruk pon korg menghina kami rakyat malaysia berdiam tanpa melawan bukan sbb takut.. tp tak nak tonjol kan sikap yg sama 'sikap mundur'

Hope dgn kemenangan nie buat Rakyat di sana sedar~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...