Saturday, January 28, 2012

Gemersik Kalbu


Sekarang nie aku mmg agak Obses dgn cerita Gemersik Kalbu yang ditayangkan di TV3 setiap 7pm - 8pm mmg aku tunggu la dpn tv before kul 7. Maybe ada ramai gak yang tergila2 dgn citer nie selain aku.. n aku baru tau yg cerita nie adaptasi novel.. ketinggalan sungguh kan? ahahaha


Tapi bagus jugak lah aku tak pernah pon baca novel nie.. sbb kalo aku baca than aku tgk drama ni dan mmg tak sama dgn cerita dalam novel n ada peubahan sikit aku akan sakit hati yang terlampau. Ala2 aku penulis novel tu kan.. ahahaha... jadi aku lebih bahagia tgk drama nie.. lagi2 tgk lakonan aqasha yang best giler! dgn mata dia yang tajam senyuman nakal.. ya allah..eh2 luntur hati aku nie.. bukan cair lagi ek luntur terus colour hati aku nie..ahahaha.. than feeling2 bf aku seromantik n senakal itu.. waaaaa kelass


Hot kan?? ahaha

Da lama Aqasha mcm senyap kan.. means kat tv or layar perak..tp tak tau la kerjaya seni dia di sebalik tabir. yang penting aku rasa citer Gemersik Kalbu nie dah buat nama dia mula disebut2 semula.. :)

Drama Gemersik Kalbu nie di jaya kan lagi dgn gandingan Aqasha bersama Ayu Raudah.. Ayu Raudah nyer watak mmg agak sterotaip la dgn watak2 dia yg before nie.. Watak wanita baik, lembut, teraniaya, menagis hahaha..tp tak tau lah aku yg mmg tak tgk dia belakon watak ppuan jahat ke apa kan.. 

Ayu Raudah as Raihana
Tp okey la lakonan beliau dalam drama tu mmg sedih ditambah dengan lagu Siti Nurhaliza kat background tu kan.. ahahahaha.. 

Kalo aku yg aqasha pandang tu mau pengsan terus aku..ahahahaha


Bukan tu jer pelakon dalam drama Gemersik Kalbu nie ada lagi la beberapa org yang bawak watak masing2 la.. antaranye Anzalna Nasir. Finalist Dewi Remaja 2009/2010 kalo tak silap aku.. satu batch dengan Neelofa n Izara Aisyah.. tp aku tak perasan la dia.. tp bagi aku dia ada rambut yang menawan.. hitam n panjang merngurai.. hot oi! ahahaha...

Nie ha... Anzalna Nasir

Walaupon watak dia as perempuan jahat tp bagi aku dia tak cukup buat aku benci dia.. dalam erti kata terus terang tak bape nak Jalang sangat la.. hahahahaha

Zain Saidin

Adik kepada Sasha Elit.. entah aku cm benci lak tgk watak dia as Hisham dalam citer nie..maybe sbb aku tanak dia jadi penghalang dalam hubungan Sufian & Raihana boleh? n aku lupa lagi satu watak yang buat aku sentap gak ar mula2 sbb dia mati.. n sedih tgk raihana yang tak leh nak lupa pon dia bila dia Meninggal.. Iaitu Wan Ariffin..


Fazreen

Okey2 sampai sini je cerita aku yang lain2 tu gi tgk sendiri kat TONTON kalo ada yang dah terlepas tu ye.. ahahahaha.. :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...