Wednesday, November 6, 2013

Menjaga diri dari hujung rambut ke hujung kaki

Dah lama sangat dah tak kongsi pasal diri sendiri.. senyap sepi jer.. bukan apa.. hilang keyakinan diri.. kulit nie tak tahu kenapa di serang jerawat semula.. tapi mula puncanya kerana memakai serum yang popular tak beberapa lama dahulu.. skrg nie senyap jer.. malas lah nak sebut kan nama product tu.. tapi tak per lah kalau tak mencuba kita tidak tahu..

Bila kulit dah jadi teruk NDZ yang zared pakai tu bukannya tak bagus.. tapi tak terlalu kuat utk menyelesaikan masalah dalaman kulit.. sbb jerawat tu seperti datang dari dalam..So cuba lah product El Marino.. bukan tak bagus.. tapi mahal sangat.. tak sanggup nak maintain bulan-bulan.. hehehe

Than try lah product dari elianto.. herm.. lupa lak nama dia.. murah sikit lah.. tapi tu pon tak sanggup nak maintain bulan-bulan ahahahaha!!!

The last one.. zared makan Ferwhite.. okey sgt!! terasa lah diri tu putih! jerawat pon dah tak de dah skrg ni.. kulit terasa bersih jer lepas dah cuci make up semua akan amik masa 10minit membelek muka.. rasa macam tak percaya..

dulu zared mmg guna make up tebal sgt.. skrg nie guna BB cream jer.. hahaha.. ckp pasal BB cream.. dua tahun yang lepas ya allah ada lah angan2 kan nak pakai bb cream.. tak lut k!! ahahahaha.. serupa tak pakai.. kah2..

so skrg nak keluar tak rasa beban sangat.. bukan nak make up sgt pon kan.. sbb dah rasa yakin dah dengan kulit sendiri.. hehehehe!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...